Over LBC

Een exclusief netwerk voor leiders

De Leading Business Club is een exclusief netwerk voor leiders uit verschillende branches. Tijdens onze evenementen ontmoet u uzelf en anderen rondom het thema Leading change by leading yourself. Wij willen u inspireren, uitdagen en nieuwe inzichten aanreiken over uw persoonlijk leiderschap, via exclusieve seminars, ontmoetingen, inspiratiesessies en bijeenkomsten.

Bij de Leading Business Club staat uw verhaal centraal. Wij zijn uw spiegel, luisteren met aandacht, stellen vragen die tot verdieping en inzicht leiden en streven ernaar een bijdrage te leveren aan het verhogen van uw impact en effectiviteit bij de verandering die u aangaat!

Voor leiders die:

willen kijken naar hun eigen bijdrage in de verandering en de eigen leiderschapsstijl. Dit willen veranderen, maar niet voor elkaar krijgen. U weet dat u iets wilt veranderen. Misschien heeft u al veel gedaan in kennisontwikkeling (MBA’s, executive programma’s, leiderschaps- en talenttrajecten), zaken op papier gezet. En toch lukt het steeds niet om uw persoonlijk leiderschap te veranderen. Of door de hectiek van de dag, zoals velen van ons, vervalt u in ‘oude’ patronen.

U wilt uw impact en effectiviteit vergroten en realiseert zich dat inspiratie, dialoog en reflectie sleutels zijn om hiertoe te komen. U wilt niet meer verzanden in theorieën of nieuwe modellen, maar de aandacht brengen naar leiding nemen over mezelf ten tijde van verandering.

Inspiratiesessies 2018

In 2018 organiseert Leading Business Club ook verschillende inspiratiesessies. U stapt een middag of avond bewust uit de waan van de dag en gaat in gesprek met experts in leiderschap over onderwerpen rondom het thema Leading change by leading yourself.

De eerste inspiratiesessie is op woensdag 7 maart 2018 vanaf 17.00 uur in Amsterdam, het thema deze avond is:

Leiderschap; handelen vanuit authenticiteit.

Lees meer…

Meer weten over de Leading Business Club

Wilt u meer informatie, dan kunt u terecht bij Anneliek van der Heijden, initiatiefneemster, via 06-23003643 of anneliek@leadingbusinessclub.nl

Contact

Leading Business Club Paalspoor 15 5429 TG Eindhoven contact@leadingbusinessclub.nl www.leadingbusinessclub.nl

Laatste blog berichten

Follow us