Inspiratiesessies

Tijdens de inspiratiesessies van de Leading Business Club stapt u een dag of middag uit de waan van de dag om stil te staan bij uw persoonlijk leiderschap. Vanuit het levensmoto van B-Connected: Leading Change by Leading Yourself zullen de avonden, bijeenkomsten worden vorm gegeven.

Met als intentie om alle leiders en ondernemers in Nederland ervaringen aan te bieden, vanuit waar zij het inzicht krijgen, dat de essentie van veranderen bij jezelf begint en dus bij het vergroten van je bewust wording. Wie ben ik? Waar sta ik voor? Hoe ben ik geworden wie ik ben? Leiders en experts in leiderschap inspireren u, gaan in gesprek met u en u zult elkaar uitdagen om naar het eigen persoonlijk leiderschap te kijken.Anneliek van der Heijden, eigenaar B-Connected en initiatiefneemster, zal uw persoonlijke moderator op deze avonden zijn. Vanuit haar leiderschapsexpertise, ervaringen van klanten zal zij iedere bijeenkomst weer een gastspreker uitnodigen of de avonden zelf begeleiden, om zo dicht mogelijk uit te komen bij wat de groep nodig heeft en wat aansluit bij Leading Change by Leading Yourself.

Uniek concept om aan deel te nemen. Geen theorieën en modellen maar voortbouwen op onze ervaringen, delen van verhalen en vanuit daar komen tot inzichten, die ons verder helpen in de stappen die we willen zetten in onze persoonlijke ontwikkeling als leider, ondernemer en mens.

Wilt u een beeld krijgen van deze avonden, dan kunt u hieronder meer lezen. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met Anneliek van der Heijden via +31623003643 of anneliek@leadingbusinessclub.nl 

Henk van der Honing – Leiderschapsexpert begeleidt samen met Anneliek van der Heijden een avond over Ego, bewustwording, ont-wikkelen in relatie tot leiderschap. Lees hier meer  Leiderschap en authenticiteit.

Marco de Witte – Veranderkundige begeleidt samen met Anneliek een avond over de impact van ons familiesysteem op onze vorming en hoe we daar in ons huidig leiderschap de effecten van zien, voelen, merken. Lees hier meer Leiderschap en familiesystemen

 

Wie ontmoet u?

Leiders van grotere organisaties of organisatiedelen. Organisatieveranderingen spelen een belangrijke rol in hun functie en zij zijn zich bewust dat verandering begint bij de mate van inzicht in jezelf. Zij willen niet meer willen verzanden in (nog meer) nog meer theorieën en modellen.

U heeft interesse in ont-wikkeling van de eigen rol en positie als directie en bestuurder en wilt daarin ook stappen zetten.

Locaties

 

Ter inspiratie kiezen we voor iedere bijeenkomst een nieuwe locatie in het land, zo centraal mogelijk gelegen. U bent vanaf 17.00 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje. De inspiratieavond start om 18.00 uur.

Aanmelden

Voor deze exclusieve netwerkavond hebben wij leiders uit ons netwerk persoonlijk uitgenodigd. Heeft u interesse om deze avond aan te sluiten, neem dan contact op met Anneliek van der Heijden.

Vragen?

Neem dan contact op met initiatiefneemster Anneliek van der Heijden. Stuur een e-mail naar anneliek@leadingbusinessclub.nl of bel 06-23003643.

Contact

Leading Business Club Paalspoor 15 5429 TG Eindhoven contact@leadingbusinessclub.nl www.leadingbusinessclub.nl

Laatste blog berichten

Follow us